web analytics

Experienta cu trotineta electrica emag

Am cumpărat o trotineta online de pe site-ul Emag, iar cand am mers la Mall Promenada sa o ridic, casierul emag mi-a vandut o garanție extinsa pe 4 ani spunându-mi cateva informații despre ea. La o prima vedere o sunat foarte bine, fapt pentru care am si achizionat-o.
Dar se pare ca nu a fost totul roz pana la urmă, trotineta avea un defect, nu se putea umfla roata, am completat formular de service, dupa 3-4 zile a venit curierul, iar răspunsul a fost ca ar costa 150lei, bani pe care eu ar trebui sa ii plătesc, pana la urmă am vorbit si la emag spunându-mi ca se ocupă ei si ca am 2 posibilități, returnarea banilor sau înlocuirea produsului.
Marea smecherie a fost ca dacă inlocuiam produsul se pierdea garanția extra de 480lei, iar dacă alegeam sa mi se restituie era doar pe sumă, nu si cu garanția. Mai nesimțit a fost ca persoanele de la call center NU mi-au comunicat ca restituirea banilor se face doar pentru produs si ca garanția extra nu se restituie.
Deci practic am cumpărat un produs de 3299lei cu garanție extra 480lei, ca produsul sa fie defect si dupa 2 săptămâni de la achiziție sa rămân si fara folosinta produsului si fara 480lei.
Pentru această situație si hoție voi face plângere la protecția consumatorului ca sa ma asigur ca nu vor fi păcăliți si alți clienți.

Asadar, inca un client pacalit de catre emag.ro si extragarantia lor – sau garantia plus. Personal, nu stiu cat de multe v-a rezolva clientul pagubit cu cei 480 de lei adresandu-se ANPC, deoarece conditiile garantiei lor sunt puse pe site si spun conditiile, dar nu se specifica si ce se intampla daca produsul moare si trebuie inlocuit / returnati banii si clientul opteaza pentru returnarea banilor – i se va restitui totusi suma de bani? Deoarece la asigurarea obligatorie, daca vinzi masina si mai ai RCA le trimiti un mail si ei iti restituie negresit suma de banii restanta daca nu ai avut niciun incident.

 

5/5 (1 Review)

One comment

  1. Raspa Galateanu

    Eu am pățit ceva mult mai aiurea.Am fost extras la un concurs pe YouTube de cei de la Aparate Pacanele Slots iar șeful lor Denis Cociorba mare consilier PNL Gârleni nu are onoare adică e țepar.In afara de faptul că cerșește like și abonări,că toți afiliații joaca pe banii cazinourilor iar dacă îi întâlnești pe strada nu fac o faptă bună.Joaca pe fals pe mize mari chipurile au RTP mărit că sa de-a impresia că aia plătesc adică jocurileToti afiliații și cei cu salile mint și instiga,ei se distrează cu gagici și voi vă puneți funia de gat.Cum nebunulajokuri77777 și alții sunt faliti și datori la cămătari și ăștia trăiesc din suferință și dependenta voastră.Roata se întoarce și pt ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.