web analytics

emag.ro si socul mecanic

Un cititor ne-a impartasit in formularul special dedicat problema pe care a intampinat-o achizitionand 2 televizoare:

Am cumparat 2 televizoare de la ei pe 24 04 2017 au functionat fara probleme pana cand unul din ele a inceput sa faca probleme adica :cand am vrut sa schim programul sa inchis si ledul palpaia lam scos din priza lam lasat vreo 5 min si iam dat drumul iar a mers pana a doua zi cand a facut aceiasi problema si lam scos iar din priza dar nu a mai pornit. Am sunat la Depanero ma intrebat ce problema are leam explica si lam trimis la ei dupa doua zile mau sunat si au spus ca are un soc mecanic si ca are displeiul spart pe interior si ca reparatia e contra cost (mai mult decat am dat pe el).Ce as putea face ? VA MULTUMESC.

Parerea noastra este urmatoarea:

  1. Televizorul probabil a fost trantit/scapat de pe masuta, si atunci probabil display-ul interior s-a dus. Tinand cont de tehnologiile televizoarelor din ziua de azi cam asa sunt ele construite: l-ai scapat cumperi altul.
  2. Probabil TV-ul din 24.04.2017 a avut un soc mecanic si a functionat NORMAL pana acum … odata cu diferentele de temperatura au aparut si problemele.

Sfatul nostru este sa luati TV-ul de la reparatie (garantie) mergeti si cereti parerea altui specialist in reparatii TV si vedeti ce este de facut. Daca este nevoie mai mergeti si la un al 3-lea. Vina nu apartine emag.ro tinand cont ca TV-ul a functionat 6 luni fara probleme.

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.