web analytics

Plata cu cardul la magazinele online

Platind cu cardul la magazinele online este din ce in ce mai simplu. Ce trebuie sa stiti inainte de a efectua o plata cu cardul pe anumite magazine online:

1. In primul rand credibilitatea si certificarea SSL a paginii unde se face plata (daca pagina in care se face plata nu este securizata SSL nu introduceti datele cardului).

2. Pentru a evita problema furtului de identitate, eu unul platesc cu entropay.com. Ce este entropay.com? Este un serviciu care iti ofera carduri virtuale pe care le incarci cu propriul tau card. Au un comision relativ micut. 4,5% la incarcarea de pe card daca este pana intr-o anumita suma si 20 de centi la crearea unui card virtual.

3. PLATA CU CARDUL NU GARANTEAZA CA PRODUSUL ESTE DEJA AL DVS.

Acestea fiind spuse va recomand cu caldura plata RAMBURS sau daca sunteti sigur ca acel produs este in stoc, PLATA CU CARDUL prin a 2-a varianta. Spor la shopping online si evitati magarii de pe internet si nu numai. Adresati-va ANPC pentru cea mai mica problema sesizata si pentru orice tentativa de reclama mincinoasa!

financeposterminalm20112

0/5 (0 Reviews)

8 comments

  1. Cum adica adresati-va ANPC pentru cea mai mica problema sesizata? De ce ai face asa ceva ? Doar ca sa iti pierzi timpul tau si al comerciantului?. Nu se adreseaza ANPC pentru cea mai mica problema intampinata undeva, faceti reclamatii doar daca este grav si este necesar. Daca comanzi un produs si-l platesti cu cardul, dupa esti informat ca din pacate nu mai este pe stoc, o sa-ti primesti banii inapoi. Care-i problema ?

    • Uneori, unii comercianti din RO se fac ca au uitat ca tu ai platit cu cardul. Mi s-a intamplat la emag de 3-4 ori. Daca suni prea tarziu iti spun ca nu se mai poate face nimic si ca iti ofera un VOUCHER ca sa te lege tot de ei. Iar daca suni in timp pt ca iti dai seama … se scuza si intr-o saptamana ai banii pe card.

  2. Badea Alexandru

    Deci merge platit cu Entropay pe emag?Chiar daca nu am bagat bani cu cardul meu pe entropay, ci am primit coduri de Global Visa si le-am bagat in cont?

  3. Acum cardul este la indemana tuturor, daca nu ai tu grija de el poate avea altul …

  4. E foarte important sa citesti mult despre site-urile de pe care vrei sa cumperi ceva cu cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.